Τηλέφωνο

210 2829140

Ωράριο

09:00 - 18:00

E-mail

info@thermis.com.gr

Η Εταιρία

ΘΕΡΜΙΣ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ

Η εταιρεία ¨ΘΕΡΜΙΣ¨ είναι μία Ιστορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη κατασκευή και εμπορία συστημάτων Θέρμανσης, Ηλιακής ενέργειας και σε εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου. Η έδρα της εταιρείας μας είναι στη Μεταμόρφωση Αττικής και οι αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής

Η εταιρεία ΘΕΡΜΙΣ ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και είχε έδρα και εργοσ-τάσιο στη Ριζούπολη Αθηνών σε έκταση περίπου 6.500 m2. Πρωτοποριακή εταιρεία, μία βαριά βιομηχανία για τα δεδομένα της εποχής, όπου η λέξη “βιομηχανία” φάνταζε μακρινή.

Ο Άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη «ΘΕΡΜΙΔΑ», είναι ο Άγγελος Μαζαράκης. Στη περίοδο της κατοχής παρασκεύαζαν συσσίτιο για τους εργαζόμενους και μεταπολεμικά, διέθετε τα φορτηγά της εταιρείας για Κυριακάτικες εκδρομές του προσωπικού.

Με το χυτήριο που λειτουργούσε κατασκεύαζε Χυτοσιδερένιους λέβητες , Σόμπες , Θερμαντικά σώματα κλπ. Επίσης η εταιρεία «ΘΕΡΜΙΣ» κατασκεύαζε μεταλλικά έπιπλα και είχε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, για τη κατασκευή μεταλλικών οικίσκων και οβίδων ασκήσεων.

Η εξέλιξη της εταιρείας συνεχίστηκε, όπου στη δεκαετία του 1980, κατασκεύασε τους νέους χυτοσιδερένιους λέβητες EUROPA & EUROMASTER.

Οι λέβητες EUROPA & EUROMASTER βελτιώθηκαν περαιτέρω, κατασκευάζονται και σήμερα από την διάδοχο εταιρεία, Α. Μαγνήσαλης -¨ΘΕΡΜΙΣ¨, μαζί και με άλλους τύπους λεβήτων προς κάλυψη της εγχώριας αγοράς και της αγοράς του εξωτερικού.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία ¨ΘΕΡΜΙΣ¨ με τα προϊόντα της καλύπτει τις ανάγκες σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσεως κάθε είδους κτίριο, ή άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

● Λέβητες Χυτοσιδερένιοι και χαλύβδινοι έως 1400 kW
● Νέες σειρές λεβήτων συμπύκνωσης, ErP πιστοποίησης, από 28 kW έως 350 kW
● Επιτοίχιες μονάδες αερίου, συμπύκνωσης με ανοξείδωτο εναλλάκτη, κυκλοφορητή , digital οθόνη, τεχνολογίας plc, με αυτοδιάγνωση σφάλματος και απόδοσης 109 %.
● Ατομικές μονάδες πετρελαίου συμπύκνωσης, 20-40 kW, με ανοξείδωτο εναλλάκτη και καυστήρα Blue Flame
● Ατομική μονάδα πετρελαίου συμπύκνωσης, 28 kW,με ανοξείδωτο εναλλάκτη, καυ- στήρα Blue Flame και παροχή ζεστού νερού χρήσης
● Ανοξείδωτους εναλλάκτες ανάκτησης θερμότητας έως τις 450 kW
● Λέβητες Στερεών καυσίμων
● Ηλιακούς θερμοσίφωνες και Ηλιακά συστήματα
● Boiler Λεβητοστασίου

 

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η εταιρεία ¨ΘΕΡΜΙΣ¨ με τα εξειδικευμένα συνεργεία της παρέχει εργασίες εγκαταστά-σεων Φυσικού Αερίου ,συντηρήσεων λεβητοστασίων, καθώς και ενεργειακές αναβαθμί-σεις λεβητοστασίων.

Στόχος μας, η εξυπηρέτηση του πελάτη, με το after sale service , καθώς και η συμβουλευτική δραστηριότητα που αναπτύσσει η εταιρεία, σε θέματα ασφαλούς και οικονομικής λειτουρ-γίας των συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

ΝΕΑ

Η Εταιρία

Πιστοποίηση από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Μονάδα Πιστοποίησης Συστημάτων Θερμότητας – Μ.Π.Σ.Θ. Μονάδα Πιστοποίησης Συστημάτων Θερμότητας (ΜΠΣΘ) & Κοινοποιημένος Οργανισμός ως Φορέας Πιστοποίησης Λεβήτων Ζεστού Νερού (ΛΖΝ), η οποία έχει διαπιστευτεί

Η Εταιρία

Η νέα ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας πληρεί τις προδιαγραφές του προτύπου WCAG (V2.0) για εύκολη πρόσβαση από Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ). Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας – Accessibility

Τεχνολογία θέρμανσης από το 1931