Αρχική > Πετρέλαιο

EUROPA STEEL

EUROPA STEEL

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο λέβητας europa steel είναι υπερπιεστικός τριών διαδρομών καυσαερίων, με υδρόψυκτο κυλινδρικό οριζόντιο θάλαμο καύσεως και χρησιμοποιεί την τεχνική της επιστρεφόμενης φλόγας. Οι διαστάσεις του θαλάμου καύσεως, η διάταξη, ο αριθμός και η διατομή των φλογαυλών, όπως επίσης η ειδική σχεδίαση των επιβραδυντών των καυσαερίων και η ισχυρή εξωτερική μόνωση του λέβητα έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να μας αξασφαλίζουν πλήρη εκμετάλλευση της παραγόμενης από τον καυστήρα ενέργειας, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Για την κατασκευή του λέβητα χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες:
χάλυβας θερμής εξέλασης st-37-2 κατά Din 17100, οι φλογαυλοί (τούμπα) τύπου MANNESMANN χωρίς ραφή κατά DIN 17175 και ελικοειδείς ανοξείδωτοι τροβιλιστές (κόφτρες) INOX AISI 304.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ανοιγόμενη πόρτα μονωμένη με πυρίμαχο υλικό LICOFEST, για εύκολη επιθεώρηση και καθάρισμα του θαλάμου καύσεως και των φλογαυλών. Έχει οπή με τζάμι πυρίμαχο για εύκολη επιθεώρηση της φλόγας του καυστήρα. Διαθέτει επίσης καπνοθάλαμο με βιδωτή θυρίδα καθαρισμού.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Είναι προκαλωδιομένος με σιλικονούχες γραμμές και άκαυστη κλεμμοσειρά, για τον έλεγχο ρύθμιση και ασφάλεια του λέβητα. Περιλαμβάνει δε διακόπτη ON-OFF, θερμόμετρο νερού, θερμοστάτες για τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, θερμοστάτη ασφαλείας και ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ